Bekijk-onze-shops.gif

Reddingsvlot-versie-3-.png

Reddingsvlot.nl-Ocaasion-re.gif

 Reddingsvlot-importeur-sea-safe-dealer-zodiac-plas

Reddingsvlot.nl.gif
stay safe with SeaSafe

Wij kunnen u de SEA-SAFE reddingsvlotten  Verkopen - Verhuren en Service / onderhoud verichten aan de reddingsvlotten. Dus koopt u een Sea-Safe reddingsvlot dan bent u bij ons op een vertrouwd adres.

LAAGSTE PRIJZEN: Ter introductie van onze nieuwe reddingsvlotten range, zijn onze ISAF ISO/DIS- ISO 9650 reddingsvlotten verkrijgbaar tegen de scherpste prijzen, om u al watersporter te helpen bij de keuze van een goed reddingsvlot. Deze actie is exclusief bij reddingsvlot.nl.

Nieuwe wetgeving verplicht plezierjachten tot 24 meter (78 ft) een reddingsvlot aan boord te hebben die voldoet aan de ISAF/DIS ISO-9650 keur. Wees verstandig en kies bij aanschaf van een nieuw reddingsvlot altijd voor een reddingsvlot die voldoet aan deISAF/DIS ISO-9650 wetgeving. De ISO-9650-1 reddingsvlotten zijn bestemd voor zowel de kustvaarders als voor offshore (groot water)vaargebieden. Klik hier voor meer informatie.

Container of Tas. Alle reddingsvlotten zijn verkrijgbaar in container of tas. Wij adviseren u altijd om te kiezen voor een reddingsvlot in container, omdat dit uw reddingsvlot goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.


2 van de 2 items
Vanaf € 1900.00 € 1224.95
Vanaf € 2100.00 € 1324.95

2 van de 2 items

Uiteraard kunnen wij u ook SOLAS (Safety Of Life At Sea) of IMO (International Maritime Organization) reddingsvlotten leveren.


® 2004 zwemvesten.nl | Design: Contemplated Wie zijn wij Contact Voorwaarden Privacy Help