Bekijk-onze-shops.gif

Reddingsvlot-versie-3-.png

Reddingsvlot.nl-Ocaasion-re.gif

 Reddingsvlot-importeur-sea-safe-dealer-zodiac-plas

Reddingsvlot.nl.gif


Toelichting op de nieuwe ISO 9650 norm.NORM ISO 9650 betreft nieuwe internationale regelgeving welke in maart 2005 van kracht is geworden en formele eisen stelt aan reddingsvlotten aan boord van pleziervaartuigen tot 78 ft (24 meter).

Landen: In de landen; Nederland, UK, België en Duitsland is geen wetgeving voor het gebruik van een reddingsvlot door watersporters. Deze regels zijn er in Frankrijk, Spanje, Italië etc.. wel. Als u een reddingsvlot aanschaft als watersporter dan zit u met een ISO-9650 reddingsvlot altijd goed, en het reddingsvlot blijft zijn waarde behouden doordat het in elk land is goedgekeurd.

Onze Reddingsvlotten serie voldoet aan de nieuwe wetgeving die van kracht is op alle wateren met plezier-jachten tot 24 meter (78 ft).

Dit type reddingsvlot is ontworpen voor lange zeereizen waar omstandigheden met veel wind verwacht kunnen worden, gecombineerd met uitzonderlijke golfhoogten (uitgezonderd.. uitzonderlijke omstandigheden als orkanen).

Tevens is dit type reddingsvlot van de ISO 9650-1 norm, waarvoor geldt dat dit type reddingsvlot is ontworpen om in een temperatuurbereik van -15 graden celcius tot + 65 graden celcius te worden geactiveerd. Dit reddingsvlot is tevens uitgevoerd met een dubbele isolerende opblaasbare bodem. Doordat er lucht in de bodem zit geeft dit de beste isolatiewaarde. Tevens zijn er ook 2 Thermische dekens aan boord bij het vlot met +24H uitvoering.

Het reddingsvlot kan worden uitgevoerd met 2 verschillende soorten veiligheidsuitrusting. Dit is afhankelijk van de verwachte tijdsduur die de drenkeling(en) in het vlot zal verblijven, voor dat zij gered zal worden.

Nood-veiligheidsuitrusting:

pack + 24 H: Reddingsdiensten kunnen worden verwacht na 24 uur

Standaard-veiligheidsuitrusting:

Pack -/- 24 H: Reddingsdiensten kunnen worden verwacht binnen 24 uur.

pack + 24 H:Pack -/- 24 H:
1 hoosvat1 hoosvat

2 sponzen

2 sponzen
1 set peddels1 set peddels
1 fluit1 fluit
2 zaklampen waterdicht met batterijen1 zaklamp waterdicht met batterijen
1 seinspiegel1 seinspiegel
1 set zeeziekte tabletten1 set zeeziekte tabletten
1 set zeeziekt zak1 set zeeziekt zak
6 handflares rood3 handflares rood
2 parachute rocket2 parachute rocket
2 thermo protective aid (thermodeken)
1 reparatieset compleet1 reparatieset compleet
1 handpomp1 handpomp
1 1/2 liter drinkwater per persoon
1 rantsoen 500 gr. per persoon

Let op: De nieuwe ISO norm stelt eisen voor wat betreft de opblaas-prestaties, wijze van lanceren, sterkte drijfvermogen en binnenruimte. Dit geeft voor u een extra veilig gevoel.
® 2004 zwemvesten.nl | Design: Contemplated Wie zijn wij Contact Voorwaarden Privacy Help